Tipar OffsetTotPrint - tipar digital si offset, cataloage, fluturasi, pliante, brosuri, mape, postere

TOT Print acopera aproape toata gama de servicii de printare Offset:

Tiparul offset este solutia cea mai raspandita pentru imprimare, fiind solutia ideala pentru lucrarile in tiraj mediu sau mare, datorita calitatii ridicate a imaginilor tiparite si a costurilor reduse per bucata (atunci cand se executa tiraje mari).

Pentru tiparul offset sunt necesare cateva elemente pregatitoare: filme, matrite sau placi tipografice, alegerea tipului de culoare adecvat – CMYK sau PANTONE, in functie de grafica ce urmeaza a fi tiparita. Toate aceste elemente presupun niste costuri fixe, indiferent de tiraj. La aceste costuri se adauga cheltuieli legate de materia prima, consumabile si manopera.
Un tiraj mare va genera costuri de produsctie mai reduse per exemplar, respectiv pret final mai scazut.

Suportul pentru tiparul offset variaza de la hartie offset, dublu cretata, hartii si cartoane speciale de culori si texturi variate, la hartie autocolanta sau acoperite cu folii PVC cum este in cazul etichetelor spre exemplu.

Avantajele tiparului offset constau in redarea fina a detaliilor datorita calitatii ridicate a imprimarii, costul scazut pe exemplar in cazul tirajelor mari, posibilitatea utilizarii de culori speciale mai ales atunci cand avem situatii in care trebuie respectate anumite coduri de culoare (pentru logo-uri, etc), copii identice.

TOT Print acopera aproape toata gama de servicii de tipar offset:
Pliante, postere, fluturasi
Printr-o conceptie grafica adecvata, sustinuta de calitate si un bun continut, pliantele si posterele promoveaza serviciile, produsele si... marca dumneavoastra. Se recomanda a fi tiparite in policromie pe o hartie de buna calitate. Fluturasii reprezinta o varianta mai ieftina, rapida si o totodata forma directa de adresare catre un potential client. Se pot tipari pe diverse suporturi, de la offset de 70 g/mp pana la o hartie MediaPrint de 170 g/mp, la una sau mai multe culori.

Carti, reviste, ziare, cataloage
Realizeaza un catalog de prezentare al firmei. Catalogul de prezentare trebuie sa fie nelipsit din portofoliul fiecarei firme. El trebuie sa prezinte concis date despre produsele/serviciile firmei intr-o forma grafica deosebita, nu trebuie sa fie prea gros si de preferat de format mic. La dorinta dumneavoastra asiguram finisaje speciale, cum ar fi: lacuire partiala sau totala, celofanare, plastifiere mata sau lucioasa. Cataloagele, cartile si brosurile pot fi legate prin capsare sau brosare.

Ilustrate, plicuri, mape
Este un segment de productie specific pentru tiparul in coli. Mapele aduna la un loc oferte, documentatii, fise tehnice, formulare, schite. Acestea se realizeza din diverse tipuri de carton, imprimate prin tiparire sau serigrafiere, lacuite sau plastifiate, stantate conform dorintei dumneavoastra sau modelelor noastre.

Etichete, tipizate, carti de vizita
Eticheta face ca produsul si marca sa fie nu numai identificabile, ea poate promova produsul prin design, prin calitatea tiparului si a suportului folosit.