Tipar DigitalTotPrint - tipar digital si offset, cataloage, fluturasi, pliante, brosuri, mape, postere

TOT Print acopera aproape toata gama de servicii de printare Digitala:

Realizam lucrari de tipar digital pe echipamente performante, atat prin tehnologie laser cat si inkjet.
Avantajele tiparului digital constau in flexibilitatea mai mare in abordarea lucrarilor, deoarece nu necesita matrite, se preteaza pentru lucrari in tiraje mai mici, timpi considerabil mai scurti pentru executia lucrarilor.

Ajustarile se pot face chiar inainte de a da “bun de tipar”, se pot realiza probe mai simplu, fara costuri suplimentare. Se elimina costurile cu filmele si placile tipografice, manopera prepress.
Tiparul digital se preteaza pe o mare varietate de medii suport, avand ca sursa o imagine digitala.

TOT Print acopera aproape toata gama de servicii de tipar digital:
Pliante, postere, fluturasi
Printr-o conceptie grafica adecvata, sustinuta de calitate si un bun continut, pliantele si posterele promoveaza serviciile, produsele si... marca dumneavoastra. Se recomanda a fi tiparite in policromie pe o hartie de buna calitate. Fluturasii reprezinta o varianta mai ieftina, rapida si o totodata forma directa de adresare catre un potential client. Se pot tipari pe diverse suporturi, de la offset de 70 g/mp pana la o hartie MediaPrint de 170 g/mp, la una sau mai multe culori.

Carti, reviste, ziare, cataloage
Realizeaza un catalog de prezentare al firmei. Catalogul de prezentare trebuie sa fie nelipsit din portofoliul fiecarei firme. El trebuie sa prezinte concis date despre produsele/serviciile firmei intr-o forma grafica deosebita, nu trebuie sa fie prea gros si de preferat de format mic. La dorinta dumneavoastra asiguram finisaje speciale, cum ar fi: lacuire partiala sau totala, celofanare, plastifiere mata sau lucioasa. Cataloagele, cartile si brosurile pot fi legate prin capsare sau brosare.

Ilustrate, plicuri, mape
Este un segment de productie specific pentru tiparul in coli. Mapele aduna la un loc oferte, documentatii, fise tehnice, formulare, schite. Acestea se realizeza din diverse tipuri de carton, imprimate prin tiparire sau serigrafiere, lacuite sau plastifiate, stantate conform dorintei dumneavoastra sau modelelor noastre.

Etichete, tipizate, carti de vizita
Eticheta face ca produsul si marca sa fie nu numai identificabile, ea poate promova produsul prin design, prin calitatea tiparului si a suportului folosit.