Capsatoare BannerTotPrint - tipar digital si offset, cataloage, fluturasi, pliante, brosuri, mape, postere

TOT Print va ofera capsatoare banner profesionale, de calitate inalta la preturi rezonabile. In calitate de unic importator si distribuitor in Romania al capsatoarelor RS, suntem in masura de a va asigura suport si service pentru produsele noastre.

Avantajele produselor noastre:
- FORTA
- ANDURANTA
- SIMPLITATE
- FUNCTIONALITATE OPTIMA
- SIGURANTA
- MOBILITATE

Capsatoarele sunt proiectate pentru a functiona in conditii de exploatare sustinuta, au o structura robusta din materiale de calitate superioara, un sistem de actionare inteligent care-l face usor de manevrat si creste eficienta perforarii si inchiderii capsei, fiind un instrument foarte util din orice atelier de productie publicitara.

Fixeaza capsele galvanizate, printr-o singura actionare, in straturi multiple de banner. Sunt dotate cu capete pentru 10 si 12 mm. Capetele de 16 mm pot fi montate pe acelasi aparat.

Stim cu totii cat este de importanta fixarea in siguranta a bannerelor publicitare, in special a celor outdoor, si necesitatea ca sistemele de prindere si fixare sa reziste optim la conditii de mediu care uneori pot fi dificile. In aceste conditii, diferenta o face capsa de calitate superioara si capsatorul care sa fie capabil sa capseze perfect, si sa ofere o cat mai buna sustinere a materialului.

Capsa nu este doar introdusa in material, aceasta strange materialul pe toata circumferinta ei, ceea ce face sa creasca considerabil aria de distribuire a fortei exercitata de factorii externi pe suprafata bannerului si conduce la o rezistenta mai buna de ancorare a acestora.

Solicitati o demonstratie la sediul dumneavoastra, si suntem siguri ca va veti convinge de calitatea produselor noastre.

Preturi Capsatoare Banner:
- Capsator Banner RS1012 - 750 lei+TVA
- Capsator Banner RS1012S - 990 lei+TVA
- Capsator Banner RS1016 - 1300 lei+TVA
- Capsator Banner RS1016S - 1400 lei+TVA
- Capsator manual pentru capse PVC - 1090 lei+TVA