Despre NoiTotPrint - tipar digital si offset, cataloage, fluturasi, pliante, brosuri, mape, postere

Suntem o companie full-service specializata in tiparirea publicatiilor (cataloage, fluturasi, pliante, brosuri, mape, postere etc.) de tiraj mediu si mare, realizari de bannere publicitare, inscriptionari serigrafice, servicii DTP si fotografie. Oferim clientilor nostri servicii tipografice complete; de la fotografie, scanare de imagine, editare, conceptie grafica, pre-press, tipar si pana la finisarea materialelor publicitare (plastifiere, stantare, timbru sec, folio, capsare, brosare).

O companie dinamica unde experienta, disponibilitatea si amabilitatea sunt la dispozitia clientilor pentru a onora multiplele cereri, cu certitudinea de a oferi un rezultat la o calitate ridicata. Capacitatea noastra este sustinuta si de forta de lucru a numerosilor colaboratori cu o dotare tehnica moderna, fiind astfel capabili de a indeplini obiectivele: rapiditate, capacitate de gasire a solutiilor si calitate spre a satisface cerintele clientelei.

Unul dintre atuurile noastre? Controlul eficient al calitatii imprimarii. Odata preluata informatia de la client ne asumam intreaga responsabilitate pentru serviciile oferite, putand astfel sa ducem proiectele pana la bun sfarsit.
Deservim o gama larga de clienti care folosesc imaginea pentru a promova, informa sau vinde.
In zilele noastre imaginea este o carte de vizita. Munca noastra este accea de a ajuta la realizarea ideilor clientilor nostri, de a comunica stilul si ambitiile lor prin intermediul cataloagelor, pliantelor, brosurilor tiparite in policromie sau culori speciale pentru a da tipariturilor forma ce o preferati...si sute de alte solutii in conditiile unor costuri reduse si in timp util.

Obiectivul nostru nu este atat de a propune clientilor o strategie de vanzari prin promovare cat de a face orice client al nostru sa fie mai incisiv pe piata.
TOT Print ofera servicii tipografice complete, de la DTP, pre-press pana la tipar si finisare, precum si transportul produselor finite la destinatie.
Punandu-va in contact cu noi, vom gasi totdeauna o solutie pentru exigentele voastre.